Преглед на политиката за връщане

Нашата политика за възстановяване и връщане продължава 14 дни. Ако са изминали 14 дни от покупката ви, не можем да ви предложим пълно възстановяване или замяна.

За да отговаряте на условията за връщане, вашият артикул трябва да е неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Освен това трябва да е в оригиналната опаковка.

За да завършим връщането ви, ние изискваме доказателство за покупката.

Моля, не изпращайте покупката си обратно на производителя.

Има определени ситуации, при които се предоставят само частични възстановявания:

  • Консумативи с видими следи от употреба
  • Всеки артикул, който не е в първоначалното си състояние, е повреден или има липсващи части по причини, които не се дължат на наша грешка.
  • Всеки артикул, който е върнат след изтичане на 14 дни от доставката

Възстановяване на суми

След като получим артикула и той бъде проверен, ние ще ви изпратим имейл, за да ви уведомим, че сме получили върнатия ви артикул. Също така ще ви уведомим за одобрението или отхвърлянето на заявката ви за възстановяване на сумата.

Ако бъдете одобрени, вашето сумата ще ви бъде върната по банков път или чрез оригиналния метод на плащане в рамките на определен брой дни.

Закъснели или липсващи възстановявания

Ако все още не сте получили възстановяване, първо проверете отново банковата си сметка.

След това се свържете с вашата банка. Често има известно време за обработка, преди възстановяването да бъде публикувано.

Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването си, моля, свържете се с нас на office@depobg.com.

Артикули на разпродажба

Само артикули на редовни цени могат да бъдат възстановени. Суми за стоки на разпродажба не могат да бъдат възстановени.

Замяна

Заменяме артикули само ако са дефектни или повредени. Ако трябва да го замените за същия артикул, изпратете ни имейл на office@depobg.com и изпратете артикула си на: {физически адрес}.

Връщане на продукти

За да върнете продукта си, трябва да го изпратите по пощата на: {физически адрес}.

Вие носите отговорност за заплащането на вашите собствени разходи за доставката по връщане на вашия артикул. Разходите за доставката не се възстановяват.

В зависимост от това къде живеете, времето, което може да отнеме върнатият продукт да стигне до нас, може да варира.

Ако връщате по-скъпи артикули, можете да обмислите използването на услуга за доставка с възможност за проследяване или закупуване на застраховка за доставка. Ние не гарантираме, че ще получим върнатия ви артикул.

Свържете се с нас на office@depobg.com за въпроси, свързани с възстановяване на суми и връщания.

X